top of page
Εικόνα συγγραφέαOrganisation for European Programmes and Cultural Relations

Διαδικτυακό Σεμινάριο: Παρουσίαση προσκλήσεων του 2024 για το Σκέλος MEDIA του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Δημιουργική Ευρώπη»


ΓΕΝΙΚΑ


Ημερομηνία: Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024

Ώρα: 11:00 - 12:30 

Πλατφόρμα: Zoom (ο σύνδεσμος θα σταλεί μετά την εγγραφή)


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Γραφείο «Δημιουργική Ευρώπη» Κύπρου σας προσκαλεί σε μια παρουσίαση των ανοικτών και μελλοντικών προσκλήσεων για υποβολή προτάσεων στο Σκέλος MEDIA του ευρωπαϊκού προγράμματος «Δημιουργική Ευρώπη» για το 2024.


Στο πλαίσιο του ειδικού στόχου της προώθησης της ανταγωνιστικότητας, της επεκτασιμότητας, της συνεργασίας, καινοτομίας και βιωσιμότητας του ευρωπαϊκού οπτικοακουστικού τομέα, μια από τις προτεραιότητες του σκέλους MEDIA είναι:

  • να ενισχύσει την κυκλοφορία, την προώθηση, τη διαδικτυακή και θεατρική διανομή των Ευρωπαϊκών οπτικοακουστικών έργων, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνώς στο νέο ψηφιακό περιβάλλον· συμπεριλαμβανομένου του καινοτόμου επιχειρηματικού μοντέλου.

Το σκέλος MEDIA του ευρωπαϊκού προγράμματος «Δημιουργική Ευρώπη» στοχεύει να:

  • στηρίξει την ευρωπαϊκή βιομηχανία κινηματογραφικών και οπτικοακουστικών έργων για την ανάπτυξη, τη διανομή και την προώθηση ευρωπαϊκών έργων, λαμβάνοντας υπόψη το σημερινό ψηφιακό περιβάλλον.

  • ενθαρρύνει τη συνεργασία σε ολόκληρη την αξιακή αλυσίδα της οπτικοακουστικής βιομηχανίας και σε επίπεδο ΕΕ, ώστε να αναβαθμιστούν οι επιχειρήσεις και το ευρωπαϊκό περιεχόμενο σε παγκόσμιο επίπεδο 

  • προωθήσει ταλέντα —απ’ όπου και αν προέρχονται— και διευκολύνει τον διαμοιρασμό της γνώσης 

  • υποστηρίξει καινοτόμες λύσεις για την ικανοποίηση των απαιτήσεων και των τάσεων της αγοράς 

  • απευθυνθεί σε ακροατήρια όλων των ηλικιών, ιδίως των νεότερων γενεών.

Η παρούσα δράση αποσκοπεί στην επίτευξη των στόχων του  οπτικοακουστικού τομέα. Αναλόγως με τους όρους της κάθε πρόσκλησης, οι ακόλουθοι φορείς είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση: παραγωγοί, διανομείς και αντιπρόσωποι πωλήσεων, εταιρείες τεχνολογίας, υπηρεσίες βίντεο κατά παραγγελία, φορείς σωρευτικής εκπροσώπησης, εκθέτες, κινηματογραφικές αγορές κ.λπ. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευθείτε τις προσκλήσεις υποβολής προτάσεων.


Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να αντλήσετε πληροφορίες για τις προσκλήσεις και να κατανοήσετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές. Εγγραφείτε τώρα και σημειώστε το στο ημερολόγιό σας!


Εγγραφείτε Εδώ: https://shorturl.at/jwDI4

61 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

コメント


bottom of page