top of page

[Webinar] Πύλη Ευκαιριών Χρηματοδότησης και Προσφορών Ευρωπαϊκής Ένωσης

🎈🖥 Δηλώστε συμμετοχή στο διαδικτυακό σεμινάριο μας για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε την πύλη ευκαιριών χρηματοδότησης και προσφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Funding & Tenders Portal - F&TP).


Η πύλη ευκαιριών χρηματοδότησης και προσφορών (F&TP) είναι η μοναδική πύλη για τους συμμετέχοντες σε πολλά χρηματοδοτικά προγράμματα της ΕΕ. Στην πύλη χρηματοδότησης και προσφορών (F&TP) μπορεί κάποιος επίσης να δει όλες τις δημοσιευμένες προσκλήσεις υποβολής προτάσεων και οι προσκλήσεις υποβολής προσφορών της EACEA.


Εγγραφείτε στο σεμινάριο μας για να μάθετε για τα βασικά χαρακτηριστικά του F&TP. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 29 Σεπτεμβρίου 2021 από τις 10.00 έως τις 11.00 το πρωί.


✒ Κάντε την εγγραφή σας εδώ: https://forms.gle/o3Q7KGfUK56RS2dWA


Το σεμινάριο θα εξηγήσει και θα δείξει πώς μπορείτε να αναζητήσετε ευκαιρίες χρηματοδότησης και συνεργάτες, να καταχωρίσετε τον οργανισμό σας, να υποβάλετε προτάσεις, να διαχειριστείτε το προφίλ σας, να εξερευνήσετε χρηματοδοτούμενα έργα και στατιστικά στοιχεία και πολλά άλλα χαρακτηριστικά της πύλης χρηματοδότησης και προσφορών (F&TP). Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε πιθανούς νέους χρήστες του F&TP.


Το σεμινάριο διοργανώνεται από τον Οργανισμό Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πολιτιστικών Σχέσεων, Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα της ΕΕ, Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες (CERV).


📅 Πότε: Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, 10:00 - 11:00

📍 Πού: Διαδικτυακά

🔊 Γλώσσα εργασίας: Ελληνικά

🔗 Σύνδεσμος: Ο σύνδεσμος θα σας αποσταλεί μετά την εγγραφή σας

100 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page