top of page

Διαδικτυακή Παρουσίαση - «Αδελφοποίηση πόλεων» και «Δίκτυα πόλεων» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος CERV


Ο Οργανισμός Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πολιτιστικών Σχέσεων (ΟΕΠΠΣ) ο οποίος είναι το Εθνικό Σημείο Επαφής για το νέο Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) «Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες» (CERV), και η Ένωση Δήμων Κύπρου διοργανώνουν Διαδικτυακή Παρουσίαση με θέμα:


Ευκαιρίες χρηματοδότησης μέσω των προσκλήσεων «Αδελφοποίηση πόλεων» και «Δίκτυα πόλεων» του Προγράμματος της ΕΕ «Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες» (CERV).


Η διαδικτυακή παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, 11:00 - 12:00 (Γλώσσα: Ελληνική), μέσω της πλατφόρμας ZOOM


Για δωρεάν εγγραφή: https://forms.gle/2VEj2b6Zzf5EkQfv5


Η παρουσίαση υλοποιείται με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.


Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Δήμων Κύπρου κ. Χρίστος Χατζηγιάγκου καθώς και η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πολιτιστικών Σχέσεων Δρ Έλενα Θεοδούλου - Χαραλάμπους.


Θα ακολουθήσει παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες», καθώς και των ευκαιριών χρηματοδότησης που προσφέρονται μέσω των προσκλήσεων «Αδελφοποίηση πόλεων» και «Δίκτυα πόλεων» από το Συντονιστή Επιχειρησιακού Προγραμματισμού του ΟΕΠΠΣ και Επικεφαλής του Εθνικού Σημείου Επαφής CERV.


Δικαιούχοι των ευκαιριών χρηματοδότησης για τις προσκλήσεις «Αδελφοποίηση πόλεων» και «Δίκτυα πόλεων» είναι οι Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Την παρουσίαση μπορούν να παρακολουθήσουν εκπρόσωποι όλων των δήμων και κοινοτήτων σε Ελλάδα και Κύπρο.

130 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page