top of page

Διαδικτυακό Σεμινάριο: Σύνταξη των αιτήσεων επιχορήγησης στο πρόγραμμα "Δημιουργική Ευρώπη"


O Οργανισμός Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πολιτιστικών Σχέσεων, ο οποίος αποτελεί το Εθνικό Σημείο Επαφής για τα ευρωπαϊκά προγράμματα «Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες» (CERV) και «Δημιουργική Ευρώπη» διοργανώνει Ενημερωτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο με στόχο την υποστήριξη των δικαιούχων των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.


Το σεμινάριο θα παρέχει ενημέρωση για τις δυνατότητες χρηματοδότησης από το πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη, και συγκεκριμένα θα επικεντρωθεί στο βασικό περιεχόμενο και τις δεξιότητες σύνταξης μιας επιτυχημένης αίτησης επιχορήγησης, προσφέροντας μια γενική επισκόπηση του τρόπου λειτουργίας των προγραμμάτων επιχορήγησης.



Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, 11:00 π.μ. – 12:30 μ.μ.

Γλώσσα: Ελληνική

(Μέσω της πλατφόρμας ZOOM)



Γιατί να συμμετέχω;

Το εργαστήριο θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κατανοήσουν καλά τους πιο κάτω άξονες:

  • Βασικές έννοιες και ορισμοί που περιλαμβάνονται στις Προσκλήσεις

  • Ανάλυση αναγκών και Στόχοι του προγράμματος

  • Ευρωπαϊκή Προστιθέμενη Αξία των έργων και Οριζόντιες Προτεραιότητες

  • Βασικά – απαιτούμενα βήματα των εταίρων στη φάση υποβολής πρότασης, υποχρεώσεις του επικεφαλής και των εταίρων

Τη διαδικτυακή Παρουσίαση μπορούν να παρακολουθήσουν οι δικαιούχοι των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, όπως Αρχές Κεντρικής Κυβέρνησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Κέντρα Κατάρτισης, Κρατικοί Οργανισμοί και Κρατικές Επιχειρήσεις, Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί, Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί, Σύνδεσμοι/Σωματεία, Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών, Πολιτιστικοί Φορείς κ.ο.κ.


Πρόγραμμα Σεμιναρίου

  • Χαιρετισμός από τον Συντονιστή Επιχειρησιακού Προγραμματισμού του Οργανισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πολιτιστικών Σχέσεων και Επικεφαλής των Γραφείων «Δημιουργική Ευρώπη» και «CERV», κ. Νέναντ Μπογκντάνοβιτς.

  • Εισήγηση: Βασικό περιεχόμενο και δεξιότητες σύνταξης των αιτήσεων επιχορήγησης για το πρόγραμμα «Δημιουργική Ευρώπη» από τους Νέναντ Μπογκντάνοβιτς και Μιχάλη Καρακατσάνη

  • Ερωτήσεις και συζήτηση

97 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page